دانلود تحقیق درمورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

دانلود تحقیق درمورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

0 6.1k
دانلود تحقیق درمورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

با دانلود تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد دستورالعمل آزمون‌هاي ميكروبي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:11 صفحه

قسمتی از فایل:

هدف: بررسي وجود يا عدم وجود آلودگي در محصولات و مواد اوليه حين توليد و شناسايي مكان يا عامل آلودگي اين دستورالعمل براي مواد اوليه ورودي محصول حين فرآيند و محصول نهايي كاربرد دارد.

1.    ارلن 100.250.500 سي‌سي؛

2.    پيپت مدرج 2.5.10 سي‌سي؛

3.    پتري‌پيش؛

4.    درب‌ بازكن بطري؛

5.    ظروف درب‌دار شيشه‌اي نمونه‌برداري آب؛

6.    فويل آلومنيومي؛

7.    چراغ گاز؛

8.     جعب فلزي استريل پيپت و پتري‌ديش؛

9.    ظرف سبدي محل نمونه؛

10.                مشعل متحرك جهت نمونه‌برداري از محل؛

11.                جالوله‌اي؛

12.                آون تا250 درجه سانتيگراد؛

13.                پخچال؛

14.                انكوباتور به تعداد لازم؛

15.                اتوكلاو؛

16.                ترازو؛

17.                بن‌ماري جوش؛

18.                لوله دورهام؛

19.                لوله آزمايش؛

20.                دستكش يكبار مصرف؛

21.                كلن كانت.

 

دستورالعمل تعيين درصد نوشابه

تجهيزات و معرف‌هاي لازم:

1.    چگالي‌سنج؛

2.    مزور 250 سي‌سي؛

3.    پارچ استيل.

مراحل اجرا:

1.    ابتدا گاز نمونه نوشابه را طبق دستورالعمل گفته شده خارج مي‌كنيم.

2.    نوشابه بدون گاز را داخل مزور كه قبلاً تميز شده و با كمي نوشابه شستشو داده‌ايم، مي‌ريزيم.

3.    چگالي‌سنج را با كمي از نوشابه بدون گاز شستشو مي‌دهيم.

4.    چگالي‌سنج را به آرامي داخل مزور غوطه‌ور مي‌كنيم.

5.    مقدار چگالي‌ نوشابه را از روي چگالي‌سنج مي‌خوانيم.

دستورالعمل تعيين سختي آب‌ها:

هدف جهت تعيين سختي آب نوشته شده است. تعيين سختي آب خام، آب صنعتي و آب حاصل از تصفيه‌خانه آب بكار مي‌رود.

مراحل اجراي كار:

جهت سنجش، مقدار 5 سي‌سي آب نمونه را در ظرف نمونه‌برداري مي‌ريزيم و آنقدر در ظرف مي‌ريزيم تا به خط نشانه برسد. آنگاه سه قطره از معرف رنگي به نمونه اضافه كرده و به آرامي تكان مي‌دهيم تا مخلوط شود. اگر رنگ محلول آبي تيره باقي بماند، آب سختي ندارد و اگر قرمز شد، آب سختي دارد.

جهت اندازه‌گيري مقدار سختي آب از محلول سفيد رنگ با سرنگ مخصوص كه درجه‌بندي شده به داخل نمونه مي‌ريزيم. هر قطره كه از محلول سفيدرنگ مصرف شد تا محلول آبي شود، معادل 17.8ppm سختي است. پس وقتي تعداد قطرات محلول سفيد را كه جهت آبي شدن رنگ نمونه مي‌ريزيم، در 8/17 ضرب مي‌كنيم. مقدار سختي آب را نشان مي‌دهد.

استانداردها:

آب خروجي سختي‌گيرها بايد داراي سختي كمتر از 4/53 باشد. آب تصفيه شده مورد استفاده در نوشابه نبايد از 160ppm سختي بيشتر باشد.

فواصل پايش:

معمولاً هر يك تا دو ساعت يكبار از آب خروجي سختي‌گيرهاي در حالت سرويس و آب خروجي پوليشر نمونه‌برداري مي‌شود و نتايج گزارش عملكرد تصفيه‌خانه آب ثبت مي‌شود.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر