دانلود تحقیق درمورد اسفنج های ضدبارداری
با دانلود تحقیق در مورد اسفنج های ضدبارداری در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اسفنج های ضدبارداری را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اسفنج های ضدبارداری ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد اسفنج های ضدبارداری
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:12 صفحه
قسمتی از فایل:
اسفنج های ضدبارداری از جنس پلی اورتان بوده و به شکل بالش های کوجکی هستند که حاوی یک ماده اسپرم کش است. در یک طرف این اسفنج ها، فرو رفتگی وجود دارد که روی دهانه رحم قرار داده می شود و به عنوان سدی جلوی عبور اسپرم ها به داخل دهانه رحم را می گیرد. در طرف دیگر اسفنج، یک حلقه وجود دارد که در هنگام خارج کردن اسفنج می توان با کشیدن آن، اسفنج را بیرون آورد. اسفنج ها در یک اندازه ساخته شده اند و می توان آنها را بدون نسخه پزشک تهیه کرد.
اسفنج ها را می توان تا ۲۴ ساعت پیش از مقاربت در مهبل قرار داد. پس از شش ساعت که از مقاربت گذشت، می توان اسفنج را خارج کرد. اسفنج ها اغلب همراه با سایر روش های جلوگیری از بارداری (مانند کاندوم) استفاده می شوند تا میزان کارایی آنها افزایش یابد. اسفنج ها به مدت ۲۴ ساعت می توانند ماده اسپرم کش خود را آزاد کنند و پس از این مدت باید آنها را عوض کرد.
● شیوه قرار دادن اسفنج ها
با دست های تمیز باید اسفنج را از پاکت خود بیرون آورد. در حالی که با یک دست اسفنج را گرفته ایم (به طوریکه قسمت فرو رفته آن در جلو قرار گرفته و حلقه آن به سمت پایین باشد) آن را زیر شیر آب تمیز گرفته و خیس می کنیم. سپس آن را فشار می دهیم تاتولید کف کند. این کار موجب فعال شدن ماده اسپرم کش می شود و قرار دادن آن به داخل مهبل را آسان می کند. اسفنج را به آرامی داخل مهبل قرار می دهیم به طوری که قسمت فرو رفته آن روی دهانه رحم قرار گیرد.
● شیوه بیرون آوردن اسفنج
پس از انجام مقاربت، حداقل شش ساعت صبر کنید و سپس اقدام به خارج کردن اسفنج کنید. یک انگشت خود را به داخل مهبل فرو کنید و با گرفتن حلقه اسفنج، آن را به آرامی بیرون بکشید.
● میزان کارایی و تاثیر اسفنج ها
در صورت کاربرد اسفنج ها میزان کارایی آنها در جلوگیری از بارداری حدود ۸۹ تا ۹۱ درصد است.
● مزایای استفاده از اسفنج ها
مزایای اسفنج ها عبارتند از:
استفاده از آن راحت است، فقط دارای یک اندازه هستند، پس از هر بار مصرف به دور انداخته می شوند، برای تهیه آنها، نیازی به نسخه پزشک وجود ندارد.
● معایب استفاده از اسفنج ها
▪ بعضی از خانم ها ممکن است به ماده اسپرم کش آن، آلرژی یا حساسیت داشته باشند.
▪ گرچه تا حدودی از انتقال بعضی از بیماری های مقاربتی جلوگیری می کنند، از انتقال بیماری ایدز پیشگیری نمی کنند.
▪ نباد آن را در طی دوره عادت ماهیانه استفاده کرد.
▪ به ندرت ممکن است سبب ایجاد نشانگان ش
قاعدگی در دختران
قاعدگی (پریود) یکی از مراحل بلوغ در دختران است. قاعدگی مانند بسیاری از علایم دیگر بلوغ ممکن است برای دختران گیج کننده باشد. بعضی از دختران ممکن است به نوعی از آن ترس داشته باشند یا نگران آن باشند. بسیاری از دختران و پسران درک کاملی از دستگاه تناسلی زنان و چگونگی کارکرد آن در طی یک دورة قاعدگی ندارند و همین موضوع قاعدگی را برای آنان اسرارآمیز جلوه میدهد.
یک دورة قاعدگی مدت زمان اولین روز خونریزی در یک ماه تا اولین روز خونریزی در ماه بعد است. مثلاً اگر اولین خونریزی دختری در ۸ اردیبهشت باشد و روز اول خونریزی بعدی وی در ۲ خرداد باشد دورة قاعدگی او ۲۴ روز طول کشیده است (از ۸ اردیبهشت تا ۱ خرداد).
بلوغ و قاعدگی
زمانیکه دختری به بلوغ می رسد (معمولاً در سنین۸ تا ۱۳ سالگی)، بدن و ذهن در بسیاری جهات شروع به تغییر و تحول میکند. هورمونها در بدن رشد فیزیکی جدیدی را آغاز میکنند، مثلاً پستانها شروع به رشد میکنند. حدود۲ الی ۵/۲ سال بعد از شروع رشد پستانها، اولین خونریزی قاعدگی در یک دختر اتفاق می افتد. حدود ۶ماه قبل از آغاز اولین دورة قاعدگی، دختر ممکن است متوجه افزایش ترشح از دستگاه تناسلی خود شود که مسألهای شایع در میان دختران است و نباید از آن نگران باشد مگر آنکه این ترشحات بسیار بد بو باشد یا باعث خارش گردد. اولین قاعدگی زمانی اتفاق میافتد که همة اجزاء دستگاه تناسلی دختر بالغ شده باشند و بتوانند با یکدیگر کار کنند.