دانلود تحقیق درمورد مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي

دانلود تحقیق درمورد مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي

0 6.1k
دانلود تحقیق درمورد مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي

با دانلود تحقیق در مورد مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:8 صفحه

قسمتی از فایل:

براي رسيدن به جوجه هاي گوشتي با رشد سريع ، تخم مرغهاي قابل جوجه کشي مطلوب ، مرغهاي مادر در طول دوره توليد بايستي دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنين وزن بدن مرغهاي مادر مولد کنترل گردند زيرا يکي از فاکتورهاي اصلي انتخاب در آميخته هاي گوشتي در سال هاي اخير وزن تخم مرغ است . تحقيقات سالهاي اخير نشان داده است که بين وزن تخم مرغ و ماندگاري توليد نسبت مستقيم وجود دارد بررسيها نشان داده اند که اگر ماندگاري توليد کاهش يابد وزن تخم مرغ افزايش خواهد يافت براي حل اين مشکل و حفظ بدن مرغ و در نتيجه تداوم ماندگاري توليد لازم است برنامه کاهش دان اجرا شود زمان و کاهش دان به عوامل متعددي بستگي دارد از جمله :

- وزن بدن مرغ و تغييرات آن از شروع توليد .

- توليد روزانه و روند ادامه آن .

- وزن تخم مرغ روزانه و روند ادامه آن

- تغييرات در زمان برداشت دان .

- وضع گله از نظر سلامتي .

- درجه حرارت و شرايط محيطي .

- وضع جيره غذايي از نظر ترکيب ( انرژي و مقدار پروتئين )

- مقدار جيره (انرژي دريافتي ) در پيک توليد .

- تاريخچه گله ( وزن گله در دوره پرورش و عملکرد آن قبل از پيک توليد .)

از آنجائيکه عوامل ياد شده بالا در تمام گله ها يکسان نيستند لذا برنامه کاهش دان در هر گله متفاوت خواهد بود.

توصيه عمومي براي کاهش دان بشرح زير مي باشد.

از هفته 27 تا 34 دادن حداکثر دان ( پيک توليد ) .

از هفته 35 تا 50 کاهش تدريجي تا 150 گرم در روز براي هر قطعه بعبارتي دادن 412 کيلوکالري انرژي براي هر مرغ در 50 هفتگي .

از هفته 50 به بعد ثابت ماندن مقدار دان .

برنامه هاي کنترل

- وزن کشي و کنترل تغييرات وزن که معمولا استاندارد 15 تا 20 گرم افزايش در هفته است .

- وزن روزانه تخم مرغ و تغييرات آن با توجه به وزن استاندارد .

- شرايط فيزيکي مرغ يعني وضع عضله سينه وضع چربي بدن وضع پرها و پوشش عمومي شرايط پا ، تاج ، سروصورت و رنگ پريدن بدن و وضع عمومي توليد .

مقدار جيره بايد طوري تنظيم گردد که بتواد در مقابل تغييرات غير قابل انتظار احتياجات طيور را برآورده کند بطور مثال وقتي درجه حرارت بيش از حد بالا باشد با توجه به احتياجات انرژي حيوان بتوان در مقدار جيره تعديل انجام داد . عدم کنترل و در نتيجه شکست در کنترل وزن بدن از هفته 30 به بعد بطور مشخص تداوم توليد را تحت الشعاع قرار خواهد داد .

جمع آوري و مديريت تخم مرغهاي قابل جوجه کشي

يک تخم مرغ حدود 22 تا 24 ساعت زمان لازم دارد که از مجراي تخم عبور کرده وتوليد گردد تقسيم سلولي از مجراي تخم شروع شده بطوريکه در موقع توليد هر تخم مرغ نطفه دار داراي 60000 سلول است که در ادامه در گروه هاي مختلف اقدام به وجود آوردن اندامها خواهدنمود. هر تخم مرغ نطفه دار که توليدمي گردد داراي موجود زنده است

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر