دانلود تحقیق درمورد بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا
با دانلود تحقیق در مورد بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:16 صفحه
قسمتی از فایل:
چکيده
محدوديت هايي در استفاده از پروتئين سويا مانند حلاليت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد. در اين پژوهش سعي گرديد كه خواص عملکردي پروتئين سويا توسط دو صمغ زانتان و کاراگينان بهبود يابد. زانتان در چهار سطح 0، 04/0، 09/0 و 13/0 درصد و کاراجينان در سطوح 0، 03/0، 07/0 و 09/0 درصد (در محلول) استفاده شد و صفتهاي حجم سرم، حجم رسوب و ضريب حلاليت نيتروژن مورد ارزيابي قرار گرفت.
نتايج آماري نشان داد که نمونه هاي داراي 13/0 درصد زانتان، 13/0 درصد زانتان و 07/0 درصد کاراجينان ، 13/0 درصد زانتان و 09/0 درصد کاراجينان و 09/0 درصد زانتان و 09/0 درصد کاراجينان داراي کمترين حجم سرم و رسوب و بالاترين ميزان حلاليت بودند.
مقدمه
دربسياری از مواد غذايی، پروتئين و پلی ساکاريد بصورت توأم وجود دارد. در فرمولاسيون مواد غذايی کلوئيدی، ازپروتئينها به دليل خواص امولسيون كنندگي و توليد کف و از کربوهيدراتها بعنوان نگهدارنده آب و قوام دهنده استفاده میشود. علاوه بر اين پروتئينها و کربوهيدراتها در ماده غذايی ايجاد بافت و ساختار مناسب مینمايند1,2)).