دانلود تحقیق درمورد توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي

دانلود تحقیق درمورد توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي

0 6.9k
دانلود تحقیق درمورد توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي

با دانلود تحقیق در مورد توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد توصيه كودي بهينه براي محصولات زراعي و باغي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:64 صفحه

قسمتی از فایل:

 

كــــود

در اصطلاح كشاورزي كود عبارت است از مواد غذايي كه گياه براي تغذيه و ادامه زندگي خود به آن نياز دارد و زمين نيز با آن حاصلخيز شود. اهميت كود در سبزيكاري بيش از ساير قسمتهاي زراعت است. زيرا جذب مواد غذايي از زمين به وسيله سبزيهايي كه تماماً قابل استفاده است و پس‌مانده ناچيزي دارند، زياد است. بنابراين جبران مواد غذايي جذب شده فقط با كود امكان‌پذير است. كود سه عامل مهم را براي حفظ و سلامتي گياه انجام مي‌دهد كه عبارتند از:

·       خواص فيزيكي خاك را بهبود مي‌بخشد و در نتيجه زمين و گياه سالم باقي مي‌مانند.

·       موادي كه زمين در اثر شسته‌شدن و يا تثبيت‌شدن نمي‌تواند در دسترس گياه قرار دهد در اختيار آن قرار مي‌دهد.

·       موادي كه گياه هر ساله و يا پس از هر بار برداشت محصول از زمين خارج مي‌كند به آن برمي‌گرداند.

بطور كلي كودها به دو دسته بزرگ تقسيم مي‌شوند كه عبارتند از كودهاي آلي يا طبيعي و كودهاي معدني يا شيميايي.

 

كودهاي آلي يا طبيعي

اين كودها موادي هستند كه توسط موجودات زنده اعم از انسان، حيوان و گياه توليد مي‌شود مثل انواع كود حيواني، كودسبز، تورب وي ا كمپوست.

 

كود حيواني

كودهاي حيواني شامل فضولات جامد و مايع چهارپايان همراه با مقداري كاه و يا گياهان خشك ديگر است. مواد آلي كه توسط اين نوع كود به زمين افزوده مي‌شود، در مقايسه با ساير كوها نقش مهمتري را ايفاء مي‌كند و در حاصلخيزي خاك نيز بسيار مؤثر است. (جداول 7-2 تا 10-2). هوموس از دست‌رفته توسط كود حيواني جايگزين مي‌شود. براي متعادل كردن ميزان هوموس در خاك سالانه به 4 تن ماده آلي خشك در يك هكتار نياز است كه اين مقدار با 22 تن كود گاوي و يا با 10 تن تورب جبران مي‌شود. سبزيها در كشتهاي متراكم پس از برداشت مقدار زيادي بقاياي گياهي در زمين باقي مي‌گذارند كه مقدار ماده آلي آن در اكثر اوقات بيش از 4 تن است و نياز به دادن كود حيواني نخواهد بود.

جدول 10-2 مقدار مورد نياز كودهاي آلي را در كشتهاي چندمرحله‌اي سبزيها در يك قطعه زمين مشخص نشان مي‌دهد. قابل توجه است مقدار مواد آلي را كه بقاياي گياهان در تناوبهاي مختلف زراعي به جاي مي‌گذارند، بخش مهمي از نياز مواد آلي خاك را برطرف مي‌كند.

به ازاي 40 تن كود حيواني مقادير 200 كيلوگرم ازت، 100 كيلومتر فسفر ، 260 كيلومتر پتاس، 2 كيلوگرم منگنز، 18/0 كيلوگرم مس و 51/0 كيلوگرم بردر هكتار در زمين پخش مي‌شود. بايد دانس كه مواد موجود در كودها در سالهاي متمادي در دسترس گياه قرار مي‌گيرد.

6,000 تومان