دانلود تحقیق درمورد توليد کمپوست
با دانلود تحقیق در مورد توليد کمپوست در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق توليد کمپوست را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق توليد کمپوست ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:8 صفحه
قسمتی از فایل:
هدف از توليد کمپوست، ايجاد يك محيط غذايي يكنواخت، حاوي خصوصيات لازم جهت رشد و نمو ميسليوم قارچ و عاري از هرگونه عوامل رقيب باكتريايي، ويروسي ميباشد. ميسليوم قارچ در انواع مختلفي از مواد گياهي و كودهاي حيواني، قادر به رشد و نمو ميباشد كه از تركيب متناسب اين گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزيه و تخمير، تركيبي همگن بدست آمده كه مملو از حشرات و موجودات ذرهبيني ميباشد. بسياري از اين موجودات بطور مستقيم با ميسليوم قارچ براي دستيابي به موادغذايي رقابت كرده و مانع رشد آن ميشوند. با توليد کمپوست، بسياري از مواد غذايي مطلوب عوامل رقيب به تدريج حذف شده اما مواد غذايي مورد نياز ميسليوم قارچ در يك منطقه خاص جمعآوري شده و به مرور زمان، بستر كاشت، آماده پرورش قارچ ميگردد. چنان كه ذيلاً ميبينيد، فرآيند توليد کمپوست را ميتوان به دو مرحله تقسيمبندي نمود.
مرحله اول: اصطلاحاً آن را آمادهسازي کمپوست در هوي آزاد ناميده و شامل مراحل اوليه از جمله مخلوط کردن و تجزيه اوليه مواد خام ميباشد (فاز یک).
مرحله دوم: در محيط سرپوشيده و ويژهاي كه براي اين منظور طراحي شدهاند (اطاق يا تونل پاستوريزاسيون) انجام ميشود. در اين مرحله، کمپوست حاصل از مرحله اول؛ با بخار يا مواد ضدعفوني كننده ديگر، بطور كامل پاستوريزه شده و آماده انتقال به بسترهاي كاشت ميگردد (فاز دو).
اين مواد شامل كاه و كلش گندم، جو، يولاف، چاودار، برنج و باگاس نيشكر ميباشد. كه از اين بين، كاه گندم به علت انعطافپذيرتر بودن نسبت به ديگر مواد، ترجيح داده ميشود، اين ويژگي كمك مهمي در تهيه ساختار كمپوست مينمايد. كاه و كلش يولاف و جو نرمتر از گندم بوده و سريع خيس خورده اشباع از آب ميشوند كه درنهايت شرايط بيهوازي درتوده آنها ايجاد ميشود. با توجه به اين عوامل و با اعمال مديريت مناسب، ميتوان از تمامي انواع كاه و كلش با موفقيت کمپوست تهيه نمود.
كاه و كلش؛ حاوي هيدرات كربن، سلولز و تمامی مواد غذايي مورد نياز قارچ میباشد. به عنوان مثال كاه گندم حاوي 36 درصد سلولز، 25 درصد پنتوسان و 16 درصد ليگنين ميباشد. سلولز و پنتوسان؛ هيدراتهاي كربني هستند كه از تجزيه آنها، قندهاي ساده بوجود ميآيند. اين گونه قندها انرژي مورد نياز رشد ميكروبي را فراهم مينمايند. از طرفي ليگنين موجود در كاه و كلش و يا چوب درختان در طي مرحله اوليه کمپوستسازي به مادهاي موسوم به كمپلكس هوموس ليگنين غني از ازت كه منبع پروتئين است، تبديل ميشود. در مجموع، كاه مادهاي است با خصوصيات شيميايي و ساختاري مناسب كه به منظور توليد کمپوست قارچ از آن استفاده ميشود.