دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

0 8.3k
دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

با دانلود مقاله در مورد جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:10 صفحه

قسمتی از فایل:

 تعريف:

عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.

حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

1-    جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:

الف)جستجو:

اصول آزمايش:

بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در شير ميتوان از نيترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی ميدهد.

معرفهای لازم برای آزمايش:

-محلول 1 درصد نيترات نقره

طرز عمل: در يک لوله آزمايش تقريباً يک ميلي ليتر از شير مشکوک و 3 تا 5 ميلي ليتراز يک محلول يک درصد نيترات نقرهوارد مينماييم چنانچه رنگ زرد شير مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبديل به قرمز نارنجی ميشود. برای تشخيص بهتر رنگ ميتوان از يک لوله آزمايش حاوی شير معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

دقت آزمايش:

آزمايش تقريباً 1/0 گرم بيکرمات دوپتاس را در يک ليتر شير نشان ميدهد.


4,000 تومان