دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟

0 8.9k
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟

دانلود فایل اقدام پژوهی با عنوان چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟ با قیمت بسیار مناسب را به شما همکار گرامی پیشنهاد میکنیم.جهت دانلود و مطالعه اقدام پژوهی چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟ با مشخصات 35 صفحه و در فرمت word و قابل ویرایش ادامه مطلب را بخوانید.شما میتوانید با اطمینان کامل بهترین اقدام پژوهی در مورد چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟ را از سایت ما دانلود کنید. 

نام فایل:اقدام پژوهی چگونه توانستم ضعف املای دانش آموز پایه دوم را بهبود ببخشم؟

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:35 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

بيان مسأله

تحقیقات مارچ (۱۹۷۲) در نارسایی های زیانی بیکر (۱۹۸۲) گلامن (۱۹۸۲) نارسایی های فراشناختی لیون (۱۹۸۴) در مورد اختلالات خواندن و نوشتن از قبل می باشد. (تبریزی، ۱۳۸۶، صفحه ی ۶۵) با توجه به موارد ذکر شده تعداد دانش آموزانی که در برخی از امورات تحصیلی خود دچار مشکلاتی هستند قابل توجه است. به طوری که در هر سال عده ای از این دانش آموزان به دلیل برخی از اختلالات خاصی یادگیری ترک تحصیل نموده یا مردود می شوند. و یا با حداقل کارایی نردبان تحصیلی را می پیمایند و به هر لحاظ نظام آموزشی هزینه های زیادی را از این بابت می پردازد. مشکل تنها مربوط به دانش آموزان نیست. معلمان نیز به علت عدم آگاهی از طیف اختلالات یادگیری دانش آموزان مشکلات آنان را چندین برابر می کنند چون در مواجهه با این مشکلات یا نسبت به آن ها بی توجه می شوند یا برچسب هایی مثل کودکان عقب مانده به دانش آموزان می زنند. در نتیجه از همان اوایل تحصیلی نوعی سرخوردگی و عدم باور توانایی های خود لذا توجه به اختلالات یادگیری دانش آموزان در دیکته از مسائل مهم آموزش و پرورش بوده و شناسایی ابعاد مسئله ضرورتی برای معلمان و برنامه ریزان است. (هومن، 1393، ص 23)

عامل اساسی برای موفّقیّت در هر فعّالیّتی، داشتن اطّلاعات لازم در آن زمینه می باشد.پس لازم بود، به اطّلاعاتی در میزان علاقمندی امیر حسین به درس املا دست یابم؛ در این زمینه با تحقیق از معلّم هاي ديگر  و هم چنین با طرح پرسش‌هایی ازآنان، که به شرح ذیل می باشد، دریافتم دانش آموزان علاقه زیادی به املا ندارند.

  1. نظرتان در رابطه با درس املا چیست؟
  2. چه روش‌هایی را در مطالعه‌ی درس املا به کار می‌برید؟
  3. کدام کتاب و درس خود را بیشتر دوست دارید؟

به این ترتیب با پاسخ هایی که دانش آموزان به سوالات دادند و چمع بندی آنان به این نتیجه رسیدم و اما بيشترين انگيزه من اي بود که علاوه بر افزایش تعداد دانش‌آموزان علاقمند به املا، عادت‌هایی را در رابطه با این مهم ایجاد کنم و همچنین روش ها و طرح های مناسبی را جهت علاقمندی آنان به درس املا فراهم نمایم. حال مسأله‌ای که در این جا مطرح می‌شود این است؛ با توجّه به محور بودن دانش‌آموزان در فعّالیّت‌های کلاس، در راستای هدف این اقدام پژوهی چه راهکارهای عملی را می توان ارائه نمود تا میزان علاقمندی دانش آموزان به خصوص امیر حسین به املا بیشتر شود؟ تا ضمن ایجاد زمینه ی مناسب جهت آموزش املا، زمینه‌ی مناسبی برای آموزش کلمات دشوار و  درک معنا و مفهوم آنها،‌ افزایش دقت و تمرکز دانش‌آموزان  و مخصوصا امیر حسین در این درس نیز ایجاد شود...


8,000 تومان